2016. január 20., szerda

Üdvözlés

Sziasztok!
Üdvözöllek Titeket a Másvilág című történet blogos oldalán. Ha szeretitek az izgalmakat, a váratlan fordulatokat, sokszor álmodoztok, oda vagytok a fantasyért, továbbá szükségetek van a humor pár poénjára még az életveszély mellett is, s igénylitek a romantikát, akkor pontosan azt a történetet fogjátok itt találni, amit számotokra írtak. 
*
Mindig is szerettem álmodozni, ábrándozni egy olyan világról, ami per pillanat nem elérhető a valóságban. Ezeket az álmokat elmeséltem a testvéremnek is, így idővel rájöttem, hogy sokkal élvezetesebb másokkal megosztani, mint magát az élményt megálmodni. Így jutott eszembe, hogy megosztom VELETEK is.
Nagyon remélem, hogy tetszeni fog mindenkinek! Kérlek Titeket, hagyjatok nyomot magatok után, írjatok kritikát, dobjatok meg pár sorral megjegyzésképp, hogy tudjam a véleményeteket! :) 
*
Én nagyon remélem, hogy velem tartotok egy csodálatos utazáson, mely egy olyan világba repít el bennünket, ahol tündérekkel társaloghatsz, démonokkal harcolhatsz, s megismerheted a mágiát. Azt hiszem, hogy mindannyian felkészültünk az útra. 
Készen álltok? Akkor egy, kettő, három!
Elf lány nyári fa
Jó olvasást kívánok!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése